Centraal Register Techniek

In de installatiebranche is het ontzettend belangrijk om up-to-date te blijven met de laatste ontwikkelingen. Ook is het van belang om als consument inzicht te hebben of een monteur of organisatie bevoegd is om werkzaamheden uit te voeren.

Business Design

DE OPGAVE

Het Centraal Register Techniek (CRT) vormt het centrale register in de installatiebranche wat betreft kwalificaties, certificaten en diploma's. Maar CRT neemt geen passieve rol aan, ze zorgen ervoor dat dat deze data ook wordt gebruikt door de sector. Zo krijgen consumenten en opdrachtgevers bijvoorbeeld inzicht in of een specialist of organisatie bepaalde werkzaamheden mag uitvoeren. Ook helpen ze vakspecialisten met een Leven Lang Ontwikkelen. Erg belangrijk dus, en nog maar het tipje van de ijsberg.

ONZE OPLOSSING

TriMotion is gevraagd om vanuit ons perspectief als Service Designers te kijken naar de impact en waarde voor de eindgebruikers.
Dit zijn voornamelijk opdrachtgevers (waaronder de consument), vakspecialisten en vakbedrijven, maar ook opleiders, brancheverenigingen en kwaliteitsbewakers. In nauwe samenwerking ontwikkelen wij een overkoepelende UX/UI (User-Interactie en User-Experience) ervaring,
ontwikkelen we concepten en producten (website en zoektools) en ontwerpen we visuals, animaties, praatplaten en processflows.

DE IMPACT

Sinds eind 2019 ontwikkelen we in nauwe samenwerking met het bedrijf onze producten en diensten voor/van het CRT.
Dit vraagt een continue doorontwikkeling en experiment met betrekking tot de gelanceerde (en aankomende) producten.

Team:

Maarten Mensink

Service Designer & Creatief designer

Jeroen van der Zande

Service Designer & Webdeveloper

Thijs Oude Avenhuis

Service Designer & Webdeveloper

Jana Simmelink

Service Designer & Storyteller

Service

Business Design

Platform ontwikkeling
Serious Gaming
Business Development
Werknemer gedreven innovatie

Campagne Baas Boven Baas

Social Design

Burgerpark het Weusthag

Social Design

Waterprojectie Boekelose Brug

Storytelling