Services

De gebruiker is de expert. Vanuit dat oogpunt werken wij samen met onze opdrachtgevers en klanten aan business. Wij ondersteunen overheid, bedrijven en onderwijs met onze unieke Service Design methoden.

Social Design

Wij zetten onze ontwerp-kracht in voor sociale, duurzame en ruimtelijke verbeteringen. We helpen bij het organiseren van ontwerpprocessen waarbij de doelgroep actief wordt betrokken. Hiermee vertalen we ons global goal, namelijk sustainable cities, naar de directe leefomgeving van mensen.

PlacemakingDesign ThinkingRuimtelijke vormgevingRight to Challenge

Storytelling

Onze experts bij TriMotion maken complexe verhalen eenvoudig door ze visueel te vertalen. Met creatieve technologie zoals Virtual Reality, Augmented Reality, 2D animaties, 3D Visualisaties en projection mapping creëren we inzicht in verhaallijnen, en visualiseren we oplossingen voor en in hedendaagse vraagstukken.

Problemen visualiseren, analyseren en oplossen: hiermee inspireren we en brengen we mensen in beweging.

Virtual RealityDesign ThinkingAugmented Reality3D VisualisatiesProjection MappingAnimatiesInfographics

Business Design

Met onze Business Design strategie combineren we design thinking en diverse business-strategieën om samen met bedrijven tot nieuwe inzichten te komen. Wij geloven dat wanneer je cijfermatig- en vrij denken met elkaar combineert je tot unieke waarden komt voor je bedrijf. Dit passen wij ook zelf toe in ons werk, én we delen deze kennis met andere bedrijven.

Platform ontwikkelingSerious GamingBusiness DevelopmentWerknemer gedreven innovatie