Smart A.F.

Een R&D werkplaats opstarten waar hoogbegaafde IT'ers met een zorgindicatie kunnen werken aan innovatie.

Business Design

START

Mensen die in het sociale zorgsysteem verkeren worden onvoldoende geholpen. Het lukt het huidige zorgsysteem nog niet om duidelijke impact te leveren op het toekomstperspectief van deze mensen. In samenwerking met de IT dagbesteding PiekFyn wil TriMotion duidelijke verbeteringen in de aanpak en mogelijkheden voor deze sector realiseren.

Smart AF website The Social Innovation Lab
Smart AF website The Social Innovation Lab

PROCES

Samen met PiekFyn heeft TriMotion de business case ontworpen voor Smart A.F. Hierin staat hoe het businessmodel in elkaar zit, het strategisch plan voor de aankomende jaren en de merkidentiteit die hierbij hoort. Wij hebben ons hierin voornamelijk gericht op het ontwikkelen van de businessmodellen en de bedrijfsidentiteit van Smart A.F.

‘Welkom bij Smart A.F.! Waar re-integratie wordt gecombineerd met het verleggen van grenzen in de digitale wereld.’ - Smart A.F. Team

RESULTAAT

Smart A.F. is gerealiseerd! Een ‘Social Innovation Lab’ aan de Marskant te Hengelo, waar IT talent met een afstand tot de arbeidsmarkt werkt aan vraagstukken met een maatschappelijke impact. Vraagstukken die uitdagend zijn, hun vertrouwen geeft en waar ze zichzelf professioneel kunnen ontwikkelen. PiekFyn levert de benodigde begeleiding en TriMotion focust zich op de service en design kant van de vraagstukken. Een comfortabele werkplek waar innovatie in de IT wordt gecombineerd met de benodigde begeleiding.

Website: www.smartaf.nl

Meer weten over Smart A.F. of zelf geïnteresseerd in het ontwikkelen van jou business of concept? Neem contact op met Jetse via jetse@trimotion.nl of kom langs voor een kop koffie.

Team:

Jetse Oude Avenhuis

Service Designer & Business Designer

Jeroen van der Zande

Service Designer & Webdeveloper

Thijs Oude Avenhuis

Service Designer & Webdeveloper

Hans Oude Avenhuis

Service Designer & Vernieuwer

Service

Business Design

Platform ontwikkeling
Serious Gaming
Business Development
Werknemer gedreven innovatie

Projection Mapping Watertoren Hengelo

Storytelling

Placemaking Jolplein

Social Design

Ontwerp Nieuwe Locatie Civilion

Social Design