Ontwerp Nieuwe Locatie Civilion

Een nieuw ruimtelijk ontwerp om creativiteit en samenwerken te stimuleren.

Social Design

DE OPGAVE

Vooruitstrevende technieken en ontwikkelingen in bijvoorbeeld Lifelong learning dwingen anders na te denken over de rol en invulling van het onderwijs. TriMotion denkt mee over het nieuwe onderwijsconcept van Civilion met als eerste focus de inrichting van het nieuwe pand! 

Definitief ontwerp Civilion locatie
Definitief ontwerp Civilion locatie
Moodboard Civilion locatie
Moodboard Civilion locatie

ONZE OPLOSSING

Om creativiteit, kennisdeling en samenwerken te stimuleren heeft TriMotion met name gekeken naar het gebruik van de diverse ruimten en het bevorderen van de interactie tussen de doelgroepen in het pand. Het goed afstemmen van functies en vormgeving werkt enorm stimulerend op het gebruik. Vanuit de kernwaarden van Civilion Next, de architectuur van het pand en met circulaire materialen uit de bouw is een nieuwe en verrassende leeromgeving ontstaan. TriMotion heeft de basis gelegd door een totaal ontwerp te maken. Civilion zelf heeft gezorgd voor de technische uitwerking en de realisatie. Met veel inzet en een goede samenwerking is een gebouw ontstaan waar de gebruikers trots op zijn.

Definitief ontwerp beganegrond en keuken
Definitief ontwerp beganegrond en keuken
Definitief ontwerp creatieve ruimte
Definitief ontwerp creatieve ruimte

DE IMPACT

Het ontwerp is gerealiseerd! TriMotion was hierin verantwoordelijk voor het ontwerp en de vormgeving van het gebouw. Hier is rekening gehouden met partijen die gebruik maken van het pand en diens identiteit. Veel materialen zijn afkomstig van partners van Civilion en hielpen mee aan het duurzame karakter. Een plek waar eindgebruikers met trots binnenstappen.

Beschik je over ruimte die je samen met je personeel, klanten of andere gebruikers wil transformeren naar een betekenisvolle werk- of verblijfplek? Neem contact op met Nienke, nienke@trimotion.nl of bel +31 85 00 27 754.

Team:

Nienke Goossen

Service Designer & Social Designer

Hans Oude Avenhuis

Service Designer & Vernieuwer

Service

Social Design

Placemaking
Design Thinking
Ruimtelijke vormgeving
Right to Challenge

Omwonen

Social Design

De GameChange Karavaan

Social Design

Nasdaq - Innovatiedagen

Business Design