Herontwerp deeltijdopleiding HAN

Hoe Service Design studenten helpt om projecten beter te leiden.

Business Design

START

De Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) wilde de afstudeerrichting Projectmanagement Infra (onderdeel opleiding Civiele Techniek) herontwerpen. Er was vraag naar relevant, vernieuwend en waardevol deeltijd-onderwijs, dat in een nauwe relatie met het werkveld tot stand komt.

PROCES

Prioriteit in het ontwikkelen en herontwerpen van de opleiding was het betrekken van het werkveld. Eerst als klankbord en daarna als mede-ontwikkelaar van het onderwijs. Nieuwe docenten en actuele thema’s worden gebruikt door Trimotion om constant de opleiding up-to-date te houden. Daarnaast verzorgen we de colleges Value Engineering, communicatieve vaardigheden en Service Design Thinking. Hierbij worden innovatieve werkvormen als geanimeerde kennisclips en Serious Gaming gebruikt.

RESULTAAT

Al enkele jaren verzorgt TriMotion samen met de HAN een uitdagende deeltijdopleiding. Onderwijs dat effectief gebruik maakt van digitale middelen en nieuwe werkvormen. Zo helpen we een groeiende groep werkende studenten zich persoonlijk te ontwikkelen en een hoger niveau te bereiken.