CoronaHulp : Gratis advies helpdesk maatschappelijk vastgoed

Ons sociale leven ligt door de Corona-problematiek volledig plat. Dat betekent geen activiteiten bij dorpshuizen, sociale ondernemingen en bewonersbedrijven én geen inkomsten. Om te voorkomen dat deze prachtige initiatieven in de problemen komen, biedt het Atelier Maatschappelijk Vastgoed een gratis advies aan, aan de besturen van maatschappelijk vastgoed.

Het is duidelijk, 2020 wordt een zwaar jaar voor dorpshuizen en maatschappelijke accommodaties. Wij weten uit ervaring dat veel stichtingen weinig reserves hebben en de huidige situatie amper op kunnen vangen. Dat gaat ons aan het hart. Daarom bieden we onze expertise en ervaring aan. We willen meedenken in oplossingen voor behoud van het vastgoed én hoe de rol van de stichting en de activiteiten er ná deze crisis uit kunnen zien. Zo bieden we een basis voor de toekomst.

Advies Helpdesk Maatschappelijk Vastgoed

‘We’ is het Atelier Maatschappelijk Vastgoed dat bestaat uit professionals van verschillende organisaties: OVKK, Anno.nu / Eeckhof BV, Eurus, Inlocus en TriMotion, Ton Tammerveld, Frank Droste, Het Oversticht, Sportservice Overijssel en architectenbureau The Citadel Company.

"Het is duidelijk, 2020 wordt een zwaar jaar voor dorpshuizen en maatschappelijke accommodaties. Dat gaat ons aan het hart. Daarom bieden we onze expertise en ervaring aan"

We hebben allemaal op ons eigen vakgebied, grote kennis en ervaring in de sociale sector en met maatschappelijk vastgoed. Wij staan voor u klaar om te helpen met de knelpunten op de korte termijn en de visie en transitie op de langere termijn. We willen met elkaar uw maatschappelijk vastgoed voorthelpen vanuit onze kennis en daadkracht.


Wil je meer informatie neem contact op met Hans:
hans@trimotion.nl of bel naar 06 23 41 19 82